Dikenali sebagai “Raja Segala Makanan” dan
makanan terbaik, alfalfa secara semula jadi
berkhasiat, menyediakan lebih daripada 300 nutrien
dan mineral termasuk kalsium, fosforus, zat besi,
magnesium, klorofil, bioflavonoid, mineral dan
vitamin.
MENYOKONG RAMBUT
YANG SIHAT
• Meningkatkan peredaran darah dan
aliran oksigen pada kulit kepala.
• Menyediakan perlindungan antioksida
kepada folikel rambut, meningkatkan
kesihatan dan pertumbuhan rambut.
MEMBERSIH DAN
MENYAHTOKSIN
• Membersihkan dan
menyahtoksinkan hati.
• Membantu membekalkan
vitamin dan mineral kepada
hati untuk fungsi yang
optimum.
KESAN ALKALI
• Meneutralkan kesan pengambilan
makanan yang tinggi lemak dan protein.
• Mengurangkan bau badan, nafas berbau,
sakit tekak, senak perut dan keletihan.
MEMBANTU DALAM
PENGHADAMAN
• Melegakan kembung dan gas yang
berlebihan.
• Merangsang sistem penghadaman
untuk berfungsi dengan lebih baik.
MENINGKATKAN
SISTEM IMUN
• Merangsang pengeluaran sel
darah putih.
• Bertindak sebagai antioksida
untuk mengurangkan
tekanan oksidatif.
MENGURANGKAN
KERADANGAN
• Mengurangkan keradangan pada sendi.
• Menguatkan sistem imun.
makanan terbaik, alfalfa secara semula jadi
berkhasiat, menyediakan lebih daripada 300 nutrien
dan mineral termasuk kalsium, fosforus, zat besi,
magnesium, klorofil, bioflavonoid, mineral dan
vitamin.
MENYOKONG RAMBUT
YANG SIHAT
• Meningkatkan peredaran darah dan
aliran oksigen pada kulit kepala.
• Menyediakan perlindungan antioksida
kepada folikel rambut, meningkatkan
kesihatan dan pertumbuhan rambut.
MEMBERSIH DAN
MENYAHTOKSIN
• Membersihkan dan
menyahtoksinkan hati.
• Membantu membekalkan
vitamin dan mineral kepada
hati untuk fungsi yang
optimum.
KESAN ALKALI
• Meneutralkan kesan pengambilan
makanan yang tinggi lemak dan protein.
• Mengurangkan bau badan, nafas berbau,
sakit tekak, senak perut dan keletihan.
MEMBANTU DALAM
PENGHADAMAN
• Melegakan kembung dan gas yang
berlebihan.
• Merangsang sistem penghadaman
untuk berfungsi dengan lebih baik.
MENINGKATKAN
SISTEM IMUN
• Merangsang pengeluaran sel
darah putih.
• Bertindak sebagai antioksida
untuk mengurangkan
tekanan oksidatif.
MENGURANGKAN
KERADANGAN
• Mengurangkan keradangan pada sendi.
• Menguatkan sistem imun.
Comments
Post a Comment